Ποιοι Είμαστε

Ίδρυση

Η A.S. Safety Partners, έχει ιδρυθεί το 2014 και κατάφερε σε σύντομα χρονικό διάστημα να καταστεί μια από τις πιο ποιοτικές και αξιόπιστες επιλογές στην επαγγελματική κατάρτιση  και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χιλίων και πλέον επαγγελματιών που έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα της όλα αυτά χρόνια.

est.

2014

8 χρόνια εμπειρίας

4,800

+

Εκπαιδευόμενοι

Ποιότητα - Αξιοπιστία - Εμπιστοσύνη

Η Φιλοσοφία της A.S. Safety Partners

Η υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων αποτέλεσε στόχο και όραμα από τη πρώτη μέρα ίδρυσης της A.S. Safety Partners. Η Διεύθυνση της εταιρίας δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να θυσιάσει τη ποιότητα ή την αξιοπιστία της αφού φιλοσοφία της είναι ότι η ποιότητα πληρώνει καλύτερα από τη τιμή. Βαθύ πιστεύω της A.S. Safety Partners είναι ότι στη σημερινή εποχή της πληροφορίας, τόσο η καλή όσο και η κακή ποιότητα δεν μένουν κρυφά και ότι αποτελούν το βαρόμετρο για την επιβίωση και επιτυχία κάθε εταιρίας και Οργανισμού.

Τομείς Δραστηριοτήτων

Η A.S. Safety Partners ξεκίνησε τη πορεία της ως Εγκεκριμένο Κέντρο Κατάρτισης Οδηγών οργανώνοντας σειρά προγραμμάτων υιοθετώντας το ευέλικτο απογευματινό ωράριο που βοήθησε τον επαγγελματία οδηγό να διαχειριστεί καλύτερα τον επαγγελματικό του χρόνο και το βαρύ του πρόγραμμα σε μια πιεστική περίοδο, που πολλά έπρεπε να γίνουν πολύ γρήγορα.

Πολύ σύντομα πρόσθεσε στα προγράμματα της τη κατάρτιση των οδηγών ADR για τη μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων ανταποκρινόμενη άμεσα στην επιθυμία των πελατών της. Η συνεργασία με ποιοτικούς εκπαιδευτές έδωσε και τα επιθυμητά αποτελέσματα στις αντίστοιχες εξετάσεις αφού το ποσοστό επιτυχίας των πελατών μας οδηγών ακούμπησε και συνεχίζει σχεδόν το απόλυτο 100%.

Επόμενη προσθήκη στο κατάλογο προγραμμάτων της Safety Partners ήταν η κατάρτιση στις Πρώτες Βοήθειες με σειρά προγραμμάτων που προβλέπονται από τη Νομοθεσία για τους χώρους εργασίας. Οι Πρώτες Βοήθειες δεν είναι απλώς ακόμα ένα πρόγραμμα. Αποτελεί για την A.S. Safety Partners ένα κοινωνικό στόχο και μια από τις αξίες που θέλει να υπηρετήσει. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πέραν από την επιχειρηματικότητα και το κέρδος.

Η Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας είναι ένας πρόσφατος τομέας που η A.S. Safety Partners έχει εισαγάγει στις αίθουσες διδασκαλίας της. Είναι ένας τεράστιος και ταυτόχρονα πολύ απαιτητικός τομέας που απαιτεί συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και καινοτόμα διδασκαλία. Στόχος των εκπαιδευτών της εταιρίας είναι να διδάξουν τη γνώση αλλά και να υποστηρίζουν τους καταρτιζόμενους να μετατρέπουν τη θεωρία σε πράξη στους χώρους εργασίας τους.

Από τις αρχές του 2016 η A.S. Safety Partners σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης Κύπρος ξεκίνησε να προσφέρει προγράμματα κατάρτισης στο τομέα της Ανάπτυξης Πωλήσεων, Στρατηγικής και Ηγεσίας. Ένα τομέα που είναι πάντα επίκαιρος και που αγγίζει κάθε οργανισμό και εταιρία. Με έμπειρους και προσοντούχους εκπαιδευτές απλά κάνει τη διαφορά υποστηρίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη των πελατών της.

Το 2017 προχώρησε ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά και πρόσθεσε στα προγράμματα κατάρτισης και  τους τομείς με Χρηματοοικονομικά Θέματα Ασφάλεια Τροφίμων καθώς και  πρόγραμμα για Χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 

Όλα τα πιο πάνω μας καθιστούν ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές στα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης στην Κύπρο.

Λίγα λόγια από τον ιδρυτή της εταιρίας

Σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη σελίδα της A.S. Safety Partners, που σχεδιάσαμε προσεκτικά για να σας προσφέρει μια ωραία εμπειρία πλοήγησης γεμάτη πληροφορίες και λύσεις για πολλά θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη και απαιτητική επιχειρηματική αγορά.

Έχουμε περιλάβει σε αυτή όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις εργασίες μας και τη φιλοσοφία λειτουργίας μας. Προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σημερινής αγοράς και που μπορούν να εξειδικευτούν ακόμα περισσότερο με τη προσαρμογή τους στις εκπαιδευτικές ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με Μονοεπιχειρησιακά Προγράμματα.

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται από την Επαγγελματική Κατάρτιση στις Οδικές Μεταφορές, τις Πρώτες Βοήθειες, την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία μέχρι Χρηματοοικονομικά Θέματα, Διεύθυνση/Ηγεσία και Ασφάλεια Τροφίμων όσον αφορά στα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης στην Κύπρο.

Τελευταία προσθήκη στη γκάμα των Εκπαιδεύσεων που προσφέρουμε είναι το εξαιρετικό και πολύ προσεγμένα σχεδιασμένο πρόγραμμα 60 ωρών για τις βασικές δεξιότητες χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τους εργαζόμενους ή ανέργους άνω των 35 ετών.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε και θα μάθετε όλα όσα η Safety Partners μπορεί να κάνει για εσάς, την εταιρία σας και την ανάπτυξη των εργασιών και της κερδοφορίας της. Οι λειτουργοί της εταιρείας μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για μια φιλική, αποτελεσματική και χωρίς δεσμεύσεις συζήτηση των εκπαιδευτικών σας αναγκών. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας το email σας στο info@safetypartners.com.cy . Ακόμα πιο απλά, προσφέρετε μας τη χαρά να μιλήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας.

Καλή πλοήγηση και θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε.

Αντώνης Σιαμαήλας - Διευθυντής

Επικοινωνήστε μαζί μας! Χαρά μας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για επαγγλεματική κατάρτιση.