μονοεπιχειρησιακά επιχορηγημένα σεμινάρια ΑνΑΔ

Μονοεπιχειρησιακά επιχορηγημένα σεμινάρια ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού) με 100% επιχορήγηση .

Μονοεπιχειρησιακά επιχορηγημένα σεμινάρια ΑνΑΔ – Εμείς στην Safety Partners σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αυτά τα σεμινάρια στην Κύπρο αποκλειστικά για τους εργαζόμενους της εταιρείας σας και είναι 100% επιχορηγημένα. Διεξάγονται συνήθως σε διαθέσιμους χώρους των επιχειρήσεων και υλοποιούνται από τους εκπαιδευτές μας, που είναι πιστοποιημένοι από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Τα μονοεπιχειρησιακά επιχορηγημένα σεμινάρια ΑνΑΔ σχεδιάζονται αναλόγως των αναγκών κατάρτισης της επιχείρησής σας με στόχο, η εκπαίδευση του προσωπικού σας να οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγικότητας , αποτελεσματικότητας και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας του οργανισμού σας

Μονοεπιχειρησιακά επιχορηγημένα σεμινάρια ΑνΑΔ – Διαδικασία Υλοποίησης

  1. Αφού μας ενημερώσετε για τα σεμινάρια που ενδιαφέρεστε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ετοιμάσουμε την καλύτερη πρόταση που αρμόζει στην επιχείρησή σας.
  2. Αναλαμβάνουμε να συμπληρώσουμε τα σχετικά έντυπα και τα υποβάλουμε στην ΑΝΑΔ.
  3. Η ΑΝΑΔ θα σας απαντήσει και θα σας ενημερώσει για το ύψος της επιχορήγησης που έχετε εγκριθεί.
  4. Η Safety Partners θα προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος όπως έχει εγκριθεί από την ΑΝΑΔ
  5. Με το τέλος του προγράμματος και χωρίς επιπρόσθετο κόστος θα πληρώσετε με επιταγή, όσο και το ύψος της επιχορήγησης, την Safety Partners
  6. Η Safety Partners θα σας βοηθήσει στην ετοιμασία των εντύπων για καταβολή του χορηγήματος από την ΑΝΑΔ.
  7. Σε 2-3 μήνες η επιχορήγηση καταβάλλεται από την ΑΝΑΔ απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας σας.

Μπορείτε να διαλέξετε ένα ή περισσότερα από τα πιο κάτω μονοεπιχειρησιακά επιχορηγημένα σεμινάρια ΑνΑΔ. Δείτε το περιεχόμενο των προγραμμάτων και ακολούθως επιλέξετε ανάλογα στη φόρμα ενδιαφέροντος που ακολουθεί. Εάν Θέλετε περισσότερη ενημέρωση, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας.