Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα) & Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής ” στο Ξενοδοχείο Amethyst στην Αγία Νάπα

Το προσωπικό του Ξενοδοχείου Amethyst εκπαιδεύτηκε στις Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία Επείγοντα περιστατικά καθώς και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή. Οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν μεταξύ άλλων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ενήλικα, παιδιού και βρέφους), την Πνιγμονή, την Επιληψία , την Καρδιακή Προσβολή. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι εξασκήθηκαν στα προπλάσματα (κούκλες) και σε άλλο ειδικό εξοπλισμό που τους χορηγήθηκε. Συγχαρητήρια…

Details

Σεμινάρια ” Χειρισμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ” στο T.I.M.E. Private Institute στην Λαρνακα

Η εταιρεία μας Safety Partners ολοκλήρωσε με επιτυχία τα Σεμινάρια «Χειρισμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών». Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν μεταξύ άλλων στο Λειτουργικό Σύστημα των Windows 10, στην Microsoft Word, Excel, PowerPoint καθώς και στο Security, στην πλοήγηση στο Διαδίκτυο και στην αποστολή Ε-mail (Outlook). Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγήθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Μπράβο σε ολους!!!

Details

Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία ” στο Ξενοδοχείο Flamingo στη Λάρνακα

Ακόμα ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Οι εκπαιδευόμενοι διδάχτηκαν αρχικά το θεωρητικό μέρος των Πρώτων Βοηθειών, ενώ παράλληλα συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία στο βιωματικό μέρος των μαθημάτων, κατά το οποίο εφαρμόστηκε όλο το φάσμα της θεωρητικής εκπαίδευσης στην πράξη, υπό την καθοδήγηση των εμπείρων εκπαιδευτών μας. Μπράβο σε όλους!!!

Details

Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα) ” στη εταιρεία Fishedo Ltd στην Αραδίππου

Το ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο στην εταιρεία Fishedo Ltd διήρκησε 6 ώρες όπου οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν στα Επείγοντα Περιστατικά και εξασκήθηκαν στον ειδικό εξοπλισμό που τους χορηγήθηκε. Στους συμμετέχοντες παραδόθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Details

Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα) ” στον Δήμο Λιβαδιών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο σεμινάριο “Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία Επείγοντα περιστατικά” στον Δήμο Λιβαδιών. Το σεμινάριο διήρκησε 6 ώρες  όπου οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν μεταξύ άλλων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ενήλικα, παιδιού και βρέφους), την Πνιγμονή, την Επιληψία , την Καρδιακή Προσβολή. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Details

Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία ” στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα στην Πάφο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σεμινάριο “Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία ” στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Πάφου. Το σεμινάριο διήρκησε 18 ώρες  όπου οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν μεταξύ άλλων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ενήλικα, παιδιού και βρέφους), την Πνιγμονή, την Επιληψία , την Καρδιακή Προσβολή. Μπράβο σε όλους!!!

Details

Εκδήλωση ” Η Μάθηση δεν έχει Ηλικία ” στην Αποθήκη 79 στην Λάρνακα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Η Μάθηση Δεν Έχει Ηλικία” από την εταιρεία μας Safety Partners. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο διευθυντής της εταιρείας κ. Αντώνης Σιαμαήλας επισήμανε την σημαντικότητα της δια βίου μάθησης και τον ρόλο της στην κοινωνία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο έντιμος Δήμαρχος Λάρνακας κ.…

Details

Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα) ” στο Ξενοδοχείο Flamingo στη Λάρνακα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πολυεπιχειρησιακό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία-Επείγοντα Περιστατικά που διοργανώθηκε από την Safety Partners  στο Ξενοδοχείο Flamingo στην Λάρνακα. Στο Σεμινάριο συμμετείχαν υπάλληλοι του Δήμου Αραδίππου αλλά και από διάφορες εταιρείες. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Details

Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία ” στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα στην Λάρνακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία.  Εργαζόμενοι και στελέχη της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Λάρνακας έλαβαν μέρος στην πρακτική εξάσκηση με ζήλο και ενθουσιασμό μαθαίνοντας πώς να σώσουν έναν συνάνθρωπο  τους. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Details

Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο ” Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα) ” στο T.I.M.E. Private Institute στη Λάρνακα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πολυεπιχειρησιακό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία-Επείγοντα Περιστατικά που διοργανώθηκε από την Safety Partners  στο TIME Private Institute στην Λάρνακα. Στο Σεμινάριο συμμετείχαν εργοδοτούμενοι από τον Δήμο Αραδίππου καθώς και από διάφορες εταιρείες. Συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες!!!

Details