Η εταιρεία μας Safety Partners διεξήγαγε με επιτυχία το πρόγραμμα Διαχείριση Τροφίμων και Ορθές Πρακτικές Υγιεινής στις 8 & 10 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Flamingo στην Λάρνακα. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από τον έμπειρο εκπαιδευτή και σύμβουλο για θέματα ασφάλειας τροφίμων κ. Πιρόκκα Κωνσταντίνο, να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν καταστάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτίες τροφικών δηλητηριάσεων ή και άλλων επικίνδυνων μολύνσεων. Ενημερώθηκαν επίσης για το Ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα και τους ενδεδειγμένους τρόπους ψησίματος. Τα αλλεργιογόνα που μπήκαν για καλά στην ζωή μας συζητήθηκαν και αναλύθηκαν σε βάθος. Μπράβο σε όλους.
Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – 8 & 10 Οκτωβρίου 2019
Επερχόμενα σεμινάρια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ