Προγράμματα

Η εταιρεία μας είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) για σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κύπρο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού με πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Προσφέρουμε μονοεπιχειρησιακά σεμινάρια και πολυεπιχειρησιακά σεμινάρια και με δωρεάν συμμετοχή ανέργων. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε για επερχόμενα σεμινάρια στο θέμα σας.

Πρώτες Βοήθειες

Σειρά προγραμμάτων με κανονισμούς που προβλέπονται από τη Νομοθεσία για τους χώρους εργασίας. Δεν είναι απλώς ακόμα ένα πρόγραμμα. Αποτελεί για την εταιρεία μας ένα κοινωνικό στόχο και μια από τις αξίες που θέλει να υπηρετήσει.
Περισσότερα >

Υγεία & Ασφάλεια

Είναι ένας τεράστιος και ταυτόχρονα πολύ απαιτητικός τομέας που απαιτεί συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και καινοτόμα διδασκαλία.
Περισσότερα >

Εγκεκριμένο κέντρο κατάρτισης οδηγών

Σειρά προγραμμάτων με ευέλικτο απογευματινό ωράριο που βοηθά τον επαγγελματία οδηγό να διαχειριστεί καλύτερα τον επαγγελματικό του χρόνο και το βαρύ του πρόγραμμα σε μια πιεστική περίοδο.
Περισσότερα >

Κατάρτιση οδηγών ADR

Οι οδηγοί μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων θα πρέπει να παρακολουθήσουν σεμινάρια ADR και να πετύχουν στις εξετάσεις που διοργανώνει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του χρόνου.
Περισσότερα >

Χειρισμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

 Ενδιαφέρει άτομα ηλικίας 35 ετών και άνω, που θέλουν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες (χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακών μέσων).
Περισσότερα >

GDPR - General Data Protection Regulation

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στους εργαζόμενους στην επιχείρηση, καθώς για τον εν λόγω κανονισμό πρέπει να εκπαιδευτούν όλα τα άτομα που έρχονται σε επαφή λόγω αντικειμένου απασχόλησης.
Περισσότερα >

Διαχείρηση Τροφίμων και Ορθές Πρακτικές Υγιεινής

Νέα προγράμματα: Ενημέρωση των χειριστών τροφίμων σε θέματα Διαχείρισης, βασικής Υγιεινής και Ασφάλειας των τροφίμων.
Περισσότερα >

Οργάνωση και Διοίκηση/ Διαχείριση Γραφείου

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γραμματείς, υπάλληλους γραφείου, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες για την απόκτηση γνώσεων για την καλύτερη οργάνωση του γραφείου τους.
Περισσότερα >

Δείτε όλα τα επερχόμενα σεμινάρια κατάρτισης προσωπικού και επαγγελματικής ανάπτυξης.