Προγραμματισμένα Σεμινάρια στην Κύπρο 2021

Δείτε όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το 2021 τα οποία προσφέρονται από την A.S. Safety Partners.		

ΜΑΪΟΣ, 2021

ΙΟΥΝΙΟΣ, 2021

ΙΟΥΛΙΟΣ, 2021

προγραμματισμένα σεμινάρια

Προγραμματισμένα σεμινάρια Κύπρος 2020

Προγραμματισμένα σεμινάρια στην Κύπρο 2021. Η A.S. Safety Partners με την πολύχρονη πείρα της προσφέρει σεμινάρια σε ποικιλία θεμάτων και με την επιχορήγηση της ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού). Επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία θεματολογίας και δώστε τη σωστή ώθηση στην επιχείρισή σας με πολυεπιχειρησιακά ή μονοεπιχειρησιακά σεμινάρια. Τα πολυεπιχειρησιακά είναι κατά 80% επιχορηγημένα ενώ τα μονοεπιχειρησιακά είναι 100% επιχορηγημένα και γίνονται στο δικό σας χώρο μετά από συνεννόηση και προγραμματισμό με την εταιρεία μας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές οι οποίοι έχουν χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενό τους με σειρά επιτυμένων διαλέξεων και πρακτικής εξάσκησης προς τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια και αυτό το ομολογούν οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Η A.S. Safety Partners με έδρα τη Λάρνακα, έχει προσφέρει σειρά σεμιναρίων σε προσωπικό εταιρειών τόσο στην πόλη μας όσο και σε πόλεις όπως η Λεμεσός και η Λευκωσία καθώς και σε άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Τα προγράμματα ΑνΑΔ είναι δωρεάν για ανέργους.

Τα προγράμματά μας ανανεώνονται συνεχώς και ανάλογα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία και εργαζόμενου ενώ προσθέτουμε όλο και περισσότερα προγράμματα, ευρύνοντας έτσι την προσφορά μας σε διάφορους τομείς ώστε ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας. Στα νέα σεμινάρια στην Κύπρο 2020 έχουμε εντάξει και το πρόγραμμα: Χειρισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στα Νέα μας μπορείτε να δείτε την εταιρεία μας σε δράση ενώ μπορείτε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις για όλες τις πιθανές σας απορίες. Για διευθέτηση και για περεταίρω ενημέρωση για τα σεμινάρια στην Κύπρος 2020 μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα ήταν χαρά μας να μιλήσουμε με εσάς.