σεμινάρια marketing κύπρος

Σεμινάρια marketing Κύπρος

Σεμινάρια marketing Κύπρος. Το πρόγραμμα αυτό από την Safety Partners – Σεμινάρια Κύπρος, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες να αντεπεξέρχονται στις συνεχιζόμενες μεγάλες αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος που επέρχονται λόγω της ταχείας εξέλιξης και αλλαγής των αγορών.  Ο τομέας του Marketing είναι ένας κλάδος έντονα ανταγωνιστικός, με ισχυρές πιέσεις από την γενικότερη οικονομική κατάσταση. Με τις γνώσεις που θα αποκτήσουν θα μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία τους να διατηρήσει τη θέση της στην αγορά, διαφυλάσσοντας έτσι το μέλλον της εταιρείας τους και κατ επέκταση το δικό τους.

Με το πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να ανανεώσουν το μείγμα υπηρεσιών τους, και να αναπτύξουν τεχνογνωσία   ώστε η εταιρεία τους να σταθεί στον ανταγωνιστικά.

Διάρκεια: 14 Ώρες

Σε ποιους απευθύνεται

Τα σεμινάρια marketing Κύπρος απευθύνονται σε διευθυντές και υπαλλήλους εταιρειών του τομέα Marketing, Προώθησης, Διαφήμισης και Πωλήσεων καθώς και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για την απόκτηση γνώσεων για την καλύτερη προώθηση της εταιρείας τους. Το σεμινάριο στοχεύει να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις γνώσεις τους γύρω από τις πωλήσεις συνδυάζοντας εργαλεία και ενέργειες Marketing ώστε να οργανώσουν καλύτερα το τμήμα τους και τη δουλειά τους με εκσυγχρονισμό και δημιουργικότητα.

Τι θα μάθετε

Μετά την συμπλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Να αντιλαμβάνονται τη μέθοδο εκπόνησης στρατηγικής του προϊόντος καθώς και την στρατηγική ανάπτυξης νέου προϊόντος.
  • Να είναι σε θέση να αξιολογούν τις σχέσεις ανταγωνισμού της αγοράς. Επίσης να μπορούν να προσδιορίζουν επακριβώς τους σκοπούς και στόχους των ανταγωνιστών ως επίσης και τα σημεία στα οποία οι ανταγωνιστές υπερτερούν ή μειονεκτούν
  • Να αποκτήσουν γνώση και πρακτική εμπειρία τα οποία θα τους επιτρέψουν να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν πιο εμπεριστατωμένους και αποτελεσματικούς σχεδιασμούς μάρκετινγκ.

Δείτε όλα τα επερχόμενα σεμινάρια marketing Κύπρος από την A.S. Safety Partners

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πρόσφατα σεμινάρια marketing Κύπρος