σεμινάρια πρώτων βοηθειών στην Κύπρο

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στην Κύπρο

Η Safety Partners – Σεμιναρία Κύπρος είναι εγκεκριμένος φορέας παροχής εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στην Κύπρο και αφορούν την εργασία από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας Κύπρου με αριθμό έγκρισης 21.1.6.3.32.26/2016 . Όλα τα προγράμματα και σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών της Safety Partners ακολουθούν τα πρότυπα του Οργανισμού Nuco Training, του μεγαλύτερου Οργανισμού παροχής συνδυασμένων προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών, Ασφάλειας και Υγείας και Υγιεινής Τροφίμων της Βρετανίας με χιλιάδες εξειδικευμένους εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο. Η Safety Partners έχει σχεδιάσει και παραδίδει τα προγράμματα και σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στην Κύπρο με βάσει τα πρότυπα της Nuco Training και πιστοποιείται κάθε χρόνο για τη ποιότητα των προγραμμάτων και των εκπαιδευτών της.

Η εταιρεία μας έχει ήδη προχωρήσει στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των πρώτων της συνεργατών που έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε ένα αριθμό πολύ έμπειρων εκπαιδευτών. Ακολουθούμε πολύ υψηλά και αυστηρά κριτήρια στη παροχή των προγραμμάτων και στο θέμα: Πρώτες Βοήθειες, δίνοντας έμφαση σε νέες προσεγγίσεις και μεθοδολογίες εκπαίδευσης αλλά και πρακτικής εξάσκησης που αποδεδειγμένα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Safety Partners έχει επενδύσει σημαντικά σε εξοπλισμό πρακτικής εξάσκησης για να δίνεται η ευκαιρία σε όλους του εκπαιδευόμενους να εξασκηθούν και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν ένα πραγματικό περιστατικό.
Η επιστημονική επιτροπή της Safety Partners έχει προχωρήσει στη σύνταξη του δικού της ‘Εγχειριδίου Πρώτου Βοηθού’ το οποίο είναι από τα πιο πλήρη και ενημερωμένα της αγοράς και το οποίο προσφέρεται σε κάθε εκπαιδευόμενo στα σεμινάρια μας. Πριν από τον ερχόμενο Ιούνιο θα έχει κυκλοφορήσει ως κανονική έκδοση και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό.

Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία
Σεμινάρια Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα)
Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (Επείγοντα)
Σεμινάρια Κύπρος - Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
Παιδιατρικές πρώτες βοήθειες (επείγοντα) - Σεμινάρια Κύπρος
Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες (Επείγοντα)
Σεμινάρια Κύπρος - Πρώτες Βοήθειες
Πρώτες Βοήθειες
Μαθήματα - Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών Κύπρος
Πλήρης Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών
Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής Σεμινάρια Κυπρος
Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής
ΚΑΡΠΑ Σεμινάρια Κύπρος
Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ)

Προγραμματισμένα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

ΙΟΥΝΙΟΣ

09ΙΟΥ8:30 ΠΜ3:00 ΜΜΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2021)09 ΙΟΥΝΙΟΥ 20218:30 ΠΜ - 3:00 ΜΜ Time Private Institute, Ελευθερίας 71, Λάρνακα

Πρόσφατα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών